Skärpning globalinnor!

Det får inte gå en dag utan att denna blogg uppdateras, sån sätt fart och uppdatera, kära ni!
Idag kan jag berätta att Evas son Mattias hade en föreläsning för oss om bistånd och ekonomi, det var en intressant föreläsning. Vi känner nog alla att vi lärt oss något nytt, en lyckad dag för globalarna! =) För att tala om något helt annat ska alla friendsare på skolan ha lära-känna-dag imorgon. Hoppas att det blir kul! Måste leta upp den svarta tröjan.

Och ska ni dricka kaffe eller te, gör det i den här muggen, den är mycket global och visar hur världskartan kommer att se ut om den globala uppvärmningen får fortsätta som den gör idag. Dessutom tycker jag att ni bara ska dricka rättvisemärkt kaffe/te i den muggen. Tack för mig!


                                          image33

Kommentarer
Postat av: matilda

så sant lisa! bra sgt, vi måste verkligen ta oss i kragen och bli bättre på att uppdatera vår kära global-blogg!! jag ska definitivt bättra mig!

2007-10-25 @ 12:46:05
URL: http://globalfamily.blogg.se
Postat av: matilda

bra sagt lisa!! vi måste verkligen ta oss i kragen och bli bättre på att uppdatera vår kära global-blogg! jag ska definitivt bättra mig!

2007-10-25 @ 12:47:42
URL: http://globalfamily.blogg.se
Postat av: matilda

ja nu blev det visst 2 nästan identiska kommentarer från mig, men det var bara för att understryka hur viktigt det verkligen är (och för att jag var övertygad om att den första kommentaren inte kom med)! :D
stor varm kärleksfylld global-kram till er alla!

2007-10-25 @ 12:49:46
URL: http://globalfamily.blogg.se
Postat av: Peggy

Jag tycker att speciellt två av oss fem bloggägare borde uppdatera lite oftare. just nu hänger ansvaret allt för tungt på oss tre som har tagit bloggen till våra hjärtan!

2007-10-25 @ 20:40:02
URL: http://globalfamily.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0