Hola!

Numera är vi hemkomna från Barcelona, hela och rena och återigen inställda på en svensk dygnsrytm. De allra flesta av våra planer hann vi genomföra. Vi tog en lång stadspromenad till Gaudís kyrka, la sagrada familia, där vi efteråt avnjöt en fruktig picknick i parken utanför med utsikt över de detaljrika tornen. Vi gav oss iväg på en flamencoafton i sann turistanda, och jag fick genom den uppleva en av mitt livs hittills största musikaliska höjdpunkter. Vi hann också skänka stadens största diskotek, razzmatazz, en riktig finvisit!

5 dagar är på tok för kort tid för att hinna uppleva nog av en av Europas ljuvligaste städer. Jag kände bara att jag fick se en bråkdel av den solskenssprakande metropolen, och hade gärna stannat en vecka till!

Men! Vi var tvugna att pallra oss hem i god tid, eftersom vi har en hemmaplan att upplysa om Bangladesh genom vår välarbetade utställning. Vernissagen äger nämligen rum redan imorgon, och vi på global family uppmanar än en gång alla att skänka den ett besök! Det kommer bjudas på både föreläsningar och snacks och inhemska kläder; allt för att i så stor utsträckning som möjligt försöka återskapa den mycket speciella atmosfär vi fick uppleva under våra veckor i Bangladesh så att ännu fler kan få ta del av den!


/Susanne


Alla ljuvliga Barcelona-damer.........

image190
              ...... och fotografen den dagen; Globaltilda! --->

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hoppas du får en bra dag. :)

2008-05-06 @ 13:44:33
URL: http://artondejuni.blogg.se
Postat av: global-tilda

oh vilket fint barcelona-inlägg! och vi måste ju passa på att berätta att vi, i sann global-anda, umgicks med andra än endast spanjorer. Det var ju både italienare och canadensare som fick lära känna global-töserna! Tack för en underbar vecka alla damer! tycker vi ska satsa på en reunion i barcelona om några år! ay caramba!!

2008-05-06 @ 14:57:29
URL: http://globalfamily.blogg.se
Postat av: Peggy

Absolut, min älskade mor. Jag tycker allt att både du och lisa borde skriva era egna barcelona-inlägg och delge våra trogna fans eran bild från Barcelona! Jag gick ju miste om ett riktigt globalt äventyr, när jag valde att inte lägga 80 jävla arselspänn på att traska in i la sagrada familia. fast den var rätt fin utanpå också..

2008-05-06 @ 16:41:15
URL: http://globalfamily.blogg.se
Postat av: global-tilda

jajemen! det kommer,det kommer! =)

2008-05-06 @ 17:39:33
URL: http://globalfamily.blogg.se
Postat av: Peggy

Matilda. Vad tror du om att länka hemsidan till min älskade kopp här på global family? det är ju det mest miljövänliga som finns..

2008-05-06 @ 22:18:57
URL: http://globalfamily.blogg.se
Postat av: global-tilda

Du det tycker jag var en utmärkt idé! Vilket slagord det skulle kunna bli- Mensa Miljövänligt!! =)

2008-05-07 @ 11:23:20
URL: http://globalfamily.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0