Heading for Barcelona..

Imorgon flyger hela global family, plus vänner till familjen, mot Barcelonas spanska hamnar, välkända arkitektur, och pulserande nattliv! Där kommer vi spendera 5 dagar fyllda av global utforskning av den spanska kulturen. Vi kommer bo på den stora gatan Passeig de Gracia, bara 45 meter från Gaudís kanske mest kända verk; Casa Batllo! Vi planerar även besöka den kända arkitektens ej färdigställda katedral, la sagrada familia, som också går att hitta i Barcelona, och kanske lära oss ett och annat salsasteg..?

Resan till Barcelona är våran studentresa, och tankarna på att den globala familjen snart kommer spridas över hela världen känns både spännande och mycket sorglig.. De senaste två åren på gymnasiet har vi spenderat mycket tid och erfarenheter tillsammans, och vi kommer nog alla att förevigt minnas denna tid som en av de bästa perioder i våra liv. Iallafall jag. Men, som det har skrivits tidigare, kommer självklart inte slutet på gymnasiet också innebära slutet för våran globala blogg! Tvärtom, kommer nog dess roll bli mycket viktigare när vi bloggar från världens alla hörn, och när bloggen blir det som samlar våra globala berättelser under en förhoppningsvis mycket lång tid..

Så! Nu tar vi en 5-dagars bloggpaus, men lovar att kompensera det med flera minnen från Barcelona när vi väl kommit hem!
/Susanne


image189


Kommentarer
Postat av: global-tilda

å så spännande det ska bli och vad kul vi ska ha! kanske kan det tyckas trivialt att den globala familjen gör en resa till barcelona efter att ha varit i så väl bangladesh som östafrika, men detta är en ny kultur för oss och europa tillhör ju så klart den globala gemenskapen! fattas bara annat! från oss alla i den globala familjen till er alla säger vi nu bara AY!! ha det fint till vi är tillbaka!

2008-04-27 @ 19:52:41
URL: http://globalfamily.blogg.se
Postat av: Peggy

... har vi börjat censurera caramba?;)

2008-04-27 @ 21:05:27
URL: http://globalfamily.blogg.se
Postat av: global-tilda

hahah DET har vi! ay på dig!

2008-04-28 @ 08:51:06
URL: http://globalfamily.blogg.se
Postat av: anna

hoppas att ni har det super duperbra, tjejer! såg i tidningen att ni har najs väder! ta hand om varandra och glöm inte:
1. varannan lättöl
2. gå hem innan ni går och lägger er

2008-04-29 @ 20:46:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0