Det kreativa inlägget om globalverkstaden och Proshika-utställningen!

I fredags jobbade Proshika-gruppen, som utgörs av Lisa, Matilda och Susanne, över nästan 4 svettiga timmar i skolan. Våran hemtillverkade utställningsskärm i trä skulle dekoreras inför måndagens utställning på Thomasgymnasiet där den kan beundras ända tills 7 maj, då den flyttas till Multeum. Vi spikade utan hammare, skrev, klippte och klistrade tills vi kände oss mer än nöjda. Den är dock inte helt färdig. The finishing touch bestämde vi oss för att spara tills på måndag..
Efter många effektiva timmar begav sig den globala familjen till Eskilstuna med liggunderlagen i högsta hugg för att fira Isabelles 18-årsdag. Det var en nedrans trevlig, och nedrans välförtjänt, afton!
Hej /Susanne

Kommentarer
Postat av: global-tilda

Jaa vad bra det gick! Tror det kommer bli kanon, inte minst på Multeum, då det kommer vara komplett! Och helgen.. ja haha jag säger då det, per/bo-inge! hahaha vad kul det var!

Globalkramar till världen

2008-04-13 @ 14:31:55
URL: http://globalfamily.blogg.se
Postat av: Julle bulle

tjenare...har nu checkat eran blogg... måste säga att den är fantastisk:D Tycker det vore spännande om ni la ut lite bilder från fredagen, vet att det är en globalblogg men man kan ju kanske göra ett undantag hehhe, Sedan tycker jag att ni verkligen ska kämpa för att globallinjen ska fortsätta och inte läggas ner eftersom det har varit tal om det har jag hört...!

2008-04-14 @ 12:52:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0