Globalvardagen är hektisk...

Påsken är över och jag är hemkommen från Göteborg, en underbar stad med ett oerhört märkligt väder. Det var snöstorm och riktigt bitande kallt varvat med varmt solsken. Men även denna välbehövliga ledighet mot sitt slut och vi är nu tillbaka i globalvardagen. Men för en gångs skulle känns det inte så farligt, för det är så mycket roligt som väntar de närmsta veckorna. Jag, Susanne och Lisa är mitt uppe i vårt stora globalarbete om organisationen Proshika i Bangladesh. Det känns lite som ett stort examensarbete-det är nu det gäller! Och det kommer bli riktigt bra hoppas och tror vi! Vi har köpt träskärmar som ska få bli stafliet och grunden till vårt Proshika-konstverk som under maj månad kommer att finnas för allmänhetens beskådning. Gott folk följ mitt råd och pallra er dit då!

Men nu läggs fler och fler arbeten på hög och för varje man lyckas beta av kommer ett nytt. Hektiskt minst sagt. Men studenten härgrar någonstans vid en dimmig horisont..! Och när vi väl står där kommer det kännas extra välförtjänt om vi får slita nu.

Vi väntar med spänning och förväntan på vår resa till Barcelona! Dock blev vi aningens besvikna när vårt slagord "ay caramba" visade sig vara en svordom. Vi som var säkra på att det betydde "hey party"! Hm..

~ global-tilda


Kommentarer
Postat av: Peggy

ja. jävla skit about ay caramba. vi kanske får byta tillbaka till "fätta for fight" istället? det var ett slagord med däng i, I must say.

2008-04-05 @ 18:26:02
URL: http://globalfamily.blogg.se
Postat av: global-tilda

jaa! fast tyvärr lär det ju inte vara så många spanjorer som fattar. fast tur är kanske det..! Kul vi ska ha!

2008-04-05 @ 22:55:16
URL: http://globalfamily.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0