Bangladesh-utställning på Multeum

Förra veckan öppnade utställningen om Bangladesh som klass S3G hade ordnat på Multeum. Det var rätt mycket folk på vernissagen, vilket så klart var jätteroligt. Det är skönt att äntligen vara klara med allt jobb och samtidigt så kul att nu få visa allmänheten vad vi faktiskt gjorde i Bangladesh. Utställningen finns kvar för beskådning hela maj månad. Välkomna att komma förbi och lära er lite om Bangladesh!

    

Kommentarer
Postat av: jonna

ja, du var verkligen nämd i samtalen! ja, det är så kul att det verkar som att vi kommer iväg allihopa tillslut! :D när åker du över och hur länge blir du kvar? vi kommer ha så sjuuukt roligt! det är iaf vad jag tror ;) jag vet inte hur länge jag kommer stanna, jag har riktat in mig på ett halvår ungefär, sen får jag se om det blir kortare eller längre, beror helt på hur bra jag trivs :) och du? kram!

2008-05-22 @ 14:08:36
URL: http://jonnan.blogg.se
Postat av: Peggy

åh matilda. du läser mina tankar. ÅH vad bloggen var i behov av en uppdatering om utställningen. Men varför tog du inte med bilderna jag tog på dig och emelie när ni föreläste?! har jag inte skickat dom?

2008-05-22 @ 19:31:27
URL: http://globalfamily.blogg.se
Postat av: global-tilda

nej de har jag inte fått. vad kul! men skicka dem gärna så lägger jag in dem också.

2008-05-23 @ 00:50:20
URL: http://globalfamily.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0