Fart och fläkt i S3G!

För att så många som möjligt ska få ta del av våran intrycksspäckade tid i Bangladesh håller den globala klassen på att förbereda en lika intrycksspäckad utställning på Multeum under maj månad. Klassen är uppdelad i olika grupper som ska redogöra för de tre organisationer vi fick chans att besöka i Bangladesh, och även en grupp med huvudstaden Dhaka och siffror och Bangladesh i stort som område.

Den stora invigningen på stadens bibliotek kommer äga rum den 7e maj, men innan dess ska utställningen bli beskådad av elever på thomasgymnasiet i en exklusiv förhandsvisning redan i april, så vi har minst sagt fullt upp såhär innan påsklovet! Det ska klippas och klistras och målas, planeras, skrivas ut foton och skrivas ner en och annan intressant text.. Jag skulle nästan redan nu kunna utlova en MYCKET mycket besökvärd utställning i maj med hög intressant-faktor, och rekommenderar Global Family´s alla fans att skänka den ett besök!

/En Susanne med nylagad tand som oavbrutet drömmer sig bort till den gyllene bengalen, där gryningen aldrig tycks upphöra..

image144

Kommentarer
Postat av: Peggy

..Måste bara påpeka att det är jag, och inte min tand, som är dagdrömmaren!

2008-03-19 @ 15:46:46
URL: http://globalfamily.blogg.se
Postat av: global-tilda

Det var då för väl! Hann bli en smula nervös..! Menmen, jag instämmer i peggys uppmaning till er alla att pallra er iväg till Multeum, om inte den 7:e maj så gärna någon annan dag i maj månad. Hjärtligt välkomna önskar den globala familjen!!

2008-03-19 @ 21:36:29
URL: http://globalfamily.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0