Bangla-Bosse!

Så äntligen kom han..! Bosse, Bosse, mannen som kan allt om Bangladesh och som ska tukta oss rejält inför resan i januari.

Vi har läst hans bok "Bangladesh, tillbaka till erkligheten" som en liten introduktion och idag fick vi för första gången träffa mannen, myten, legenden...Bosse! Det kändes bra, och han verkar riktigt kunnig, något som kanske inte är så konstigt då han har bott och arbetat i Bangladesh i sammanlagt 12 år. Han visade oss på kartan var vi kommer bo och det verkar som att vi större delen av resan kommer att bo i västra delen av landet precis vid Ganges och gränsen till Indien. Vi kommer att besöka industrier, organisationer, städer, byar,  vanliga familjer och mycket mer.

Det kommer att bli ett 3 veckors äventyr vi sent kommer att glömma!

So long! (eller som man säger på bangla: "klnfkladnvdv"!)
 Exotiskt eller vad..?!

Kommentarer
Postat av: Fabulouth

ja, halleluja för bosse! vilken föreläsning, vilken föreläsning.. Ni som inte närvarade under föreläsning nummer 2 missade tyvärr hans målande beskrivning av hur han en gång tappade lungin framför ett gäng bengaliska kvinnor. det var en actionspäckad historia! utöver det önskar jag oss en hel del skrynkel runt ögonen under våran resa till bangladesh.tack och hej!

2007-10-10 @ 21:11:56
Postat av: Peggy

....ett tre veckors äventyr som numera är två veckor. Åt pipsvängen med resfeber och vikarier! Ronja-style.

2007-10-19 @ 18:30:17
URL: http://globalfamily.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0